Om oss

NUAS Technology AS er en kompetansebedrift som jobber for å gi mindre og større bedrifter innen matproduksjon bedre marginer gjennom vår patenterte hydrolyseteknologi

For å være tydelig på hva vi tilbyr har vi valgt www.brukfisken.no som domene og produktnavn. Produktnavnet Brukfisken gjenspeiler også at selv om teknologien er avansert trenger ikke forklaring og bruk av den å være det.

Vi jobber i dag spesifikt mot fiskeri -og havbrukssektoren i Norge. Teknologien vår kan også nyttiggjøres i annen type matproduksjon som for eksempel kylling og kjøtt.

Teknologien er patentert globalt. Det betyr at på sikt vil vi tilby denne teknologien til bedrifter i hele verden.

NUAS Technology AS oppsummert i en setning:

NUAS Technology AS skal utvikle en hydrolyseprosess som omdanner restråstoff og biomasse til høykvalitets olje, bein og protein.

Menneskene

Presentasjon av oss som står bak NUAS Technology AS:

Johan Wemundstad
Gründer og eier. Har bakgrunn fra mekanisk industri, har i senere år drevet med eiendomsutvikling. Som arbeidende styreleder har Johan ansvaret for den kommersielle delen av Nuas Technology, med blant annet innkjøp, økonomi, salg og marked.

Conny Karlsson
Gründer og eier. Driver en industrirørleggerbedrift/mekanisk verksted med hovedvekten av oppdrag rettet mot maritim sektor, spesielt fiskeindustrien. Conny har ansvaret for den tekniske delen av Nuas Technology. Som daglig leder for LC Produktion er Conny også vår viktigste leverandør, både ved utvikling av teknologi og sammenstilling av prosessanlegget.

Frode Blålid
Erfaring fra transportbransjen og olje & gass industrien. Med en fot i Vikingbase og en fot i Nuas Technology tar Frode seg av det administrative arbeidet i Nuas Technology. Frode følger blant annet opp forholdene vi har til forskningsmiljøene, virkemiddelapparatet og regulatoriske myndigheter.

Ingvar Garåsen
Maskiningeniør som har jobbet i flere år med ingeniørtjenester innenfor forbrenningsmotorer, med prøvekjøringer, målinger og kalkulasjon både i felt og laboratorium, samt systemdesign, byggeoppfølging, igangkjøring av maskinsystemer i skip og prosessanlegg for matproduksjon

Ingar Ersøybakk
Ingar har lang erfaring med design og modellering. I tillegg er han en dyktig CNC operatør. Plassert hos vår leverandør LC Produktion, har Ingar en sentral rolle i prosessen fra tegnebrett til installert teknologi.

Hallgeir Sterten
Ble uteksaminert ved NMBU i 1983, tok doktorgrad innen husdyreernæring ved samme universitet – og har til sammen mer enn 40 års erfaring innen forskning og produktutvikling på dyrefôr og fôrråvarer. I 30 av disse årene var han ansatt i Felleskjøpet Fôrutvikling AS med ansvar for FoU på fôrråvarer og fôrsammensetning til gris, hund og katt. For tiden er han ansatt som Direktør Forskning og Utvikling i Rimfrost AS.

Kontakt oss i dag: